Havaların soğumaya başlaması ve bir yandan da yaşanan pandemi dolayısıyla sokaktaki evsizler için valiliğin yanısıra, kaymakamlıklar, belediyeler ve çeşitli STK’lar seferber olarak onlara sıcak bir ortam sağlamak, sıcak bir yemek ulaştırmak için adeta birbirleriyle yarışıyorlar. Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Teşkilatı da düzenlediği bir organizasyonla, sokakta yaşayan evsizlere sıcak çorba ikramında bulundu.
Etkinlik ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Metin Türk, bir düzeni olan insanların dahi dünya genelinde yaşanan pandemi dolayısıyla zor günler geçirdiğini belirterek, hem uygulanan kısıtlamalar dolayısıyla hem de havaların soğumasıyla birlikte, sokakta yaşayan evsizlerin zor günler geçirdiğini ifade etti.
Başkan Türk, “Bizler de bu zor süreçte istedik ki, evsizler için en azından sıcak bir çorba dağıtalım, onların ısınmalarına vesile olalım. Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Gençlik Kollarımız ile birlikte, yaklaşık 250 kişiden oluşan 20 ekiple, ilçe geneli ve civarında 30 farklı noktada bu etkinliğimizi gerçekeştirdik. Umudumuz ve dileğimiz tabii ki kimsenin sokaklarda kalmaması yönünde. Ancak hayatın bir gerçeği var ve bizler de bu gerçekliğe sırtımızı dönemeyiz. Bu ve benzeri etkinliklerimizi, bu soğuk günlerimizde devam ettireceğiz inşallah. Tüm arkadaşlarımıza ve destekçilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
34GÜNDEM / Haber: Mehmet KAMIŞ – Fotoğraf: Bilal Can KARABULUTOĞLU